Deuren en horren

Binnendeuren & horren van Bruynzeel

Naast badkamers, vloeren en inbouwkasten biedt Molenhuys Badkamer Design binnendeuren en horren van het A-merk Bruynzeel. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien in onze showroom in Hellevoetsluis.

Binnendeuren in showroom Hellevoetsluis

Een binnendeur is voor uw interieur een belangrijk onderdeel. Daar wordt vaak niet bij stil gestaan, maar binnendeuren kunnen een hoop extra sfeer aan een ruimte geven. In de showroom van Molenhuys Badkamer Design in Hellevoetsluis vindt u een breed scala aan Bruynzeel kwaliteitsdeuren die in talloze variaties te verkrijgen zijn. Van deuren met een facetprofiel en –paneel, tot deuren met glas in lood én van schuifdeuren tot openslaande deuren. Wij helpen u graag bij het kiezen van de binnendeur die het beste bij uw smaak en woning past. Ook kunnen de professionals van ons montagebedrijf voor u de plaatsing van de bestelde binnendeur(en) verzorgen; zo heeft u er geen omkijken naar!

Horren in alle soorten en maten

Omdat ramen en deuren er zijn in alle soorten en maten, bieden wij voor elke afmeting een passende hor van Bruynzeel. Uiteraard hebben we ook van de horren diverse varianten in onze showroom, waaronder lamellen- en plisséhorren. Ook wanneer uw ramen of deuren niet binnen standaardafmetingen vallen, kunnen we de hor voor u op maat laten maken. En uiteraard komen we de gekozen hor(ren) graag bij u thuis installeren.

Heeft u interesse in ons assortiment van Bruynzeel binnendeuren en horren? Of een specifieke vraag over één van deze producten? Kom dan eens langs in onze showroom aan de Christiaan Huygensweg 9 A in Hellevoetsluis of neem contact met ons op.

Onze merken

Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: