Badkamers

De Badkamer-specialist van Hellevoetsluis en omgeving

Voor een volledig nieuwe badkamer, maar ook voor alleen losse sanitair producten zoals een badkamermeubel, douchecabine of alleen de tegels, bent u bij Molenhuys Badkamer Design in Hellevoetsluis aan het goede adres. Wij zijn het badkamerdesign- en montagebedrijf van Hellevoetsluis en omgeving.

Complete badkamer en montage

Molenhuys Badkamer Design verzorgt de levering en montage van uw complete nieuwe badkamer. Laat ons u ontzorgen; van uw eerste bezoek aan onze showroom tot het inmeten van de badkamer en van de ontwerptekeningen tot de volledige realisatie van uw nieuwe luxe badkamer.

Sanitairwinkel met alles voor uw badkamer en toilet

Naast het ontwerp, levering en montage van volledige badkamers, bieden we als allround sanitairwinkel allerlei badkamer- en sanitair producten los aan. Daarbij kunt u onder andere denken aan tegels voor uw badkamer en toilet, badmeubels, douchecabines en kranen, maar ook aan vloeren, Velux raamdecoratie, muur afwerking en nog veel meer. Uiteraard kunnen we naast de verkoop van sanitair en tegels ook altijd de complete installatie voor u verzorgen.

Ervaren professionals & A-merken

Molenhuys Badkamer Design werkt al meer dan 5 jaar voor veel vaste klanten, zowel particulieren als bedrijven, in Hellevoetsluis en omgeving. Daarbij staat een kwalitatief hoogstaand eindproduct altijd hoog in het vaandel. Zo werken we vrijwel alleen maar met bekende A-merken, zodat onze klanten verzekerd zijn van kwaliteit.

Badkamer showroom Hellevoetsluis

Voor een goed beeld van al onze producten én voor een flinke dosis badkamer-inspiratie, nodigen we u van harte uit in onze showroom aan de Christiaan Huygensweg 9 in Hellevoetsluis. Door de ruime opzet van de showroom is er een grote collectie wand- en vloertegels, en een aantal sanitaire opstellingen aanwezig. Daarbij zijn er badkameropstellingen in verschillende prijsklassen.

Onze showroom is geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 - 17 uur. En zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Kom dus gerust een keer bij ons langs of neem contact met ons op als u vragen heeft over onze badkamers of andere producten.


Tags: Badkamers

Onze merken

Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: